Zidane, dorit de Juventus

În această seară, Juventus se poate încununa campioană pentru al nouălea an consecutiv, însă lucrurile nu stau deloc pe roze pentru ” Bătrâna Doamnă”.

Andrea Agnelli a anunțat deja un posibil înlocuitor pentru actualul tehician, Maurizio Sarri, iar acesta nu ar fi nimeni altul decât Zinedine Zidane, proaspăt campion în Spania cu Real Madrid.

” S-a greșit prea mult” este opinia generală, dar se pare că starul portughez Cristiano Ronaldo nu ar fi străin de ”înlăturarea” lui Sarri.

În afara titlulului, care teoretic se poate decide astăzi, de la ora 22.45, când Juventus joacă acasă împotriva Sampdoriei, ” alb-negrii” vor evolua pe 7 august în manșa retur a optimilor de finală ale UEFA Champions League, împotriva lui Lyon.

Maurizio Sarri se va afla în această seară pe banca celor de la Juventus pentru a 48-a partidă. Sub conducerea sa, campionii Italiei au câștigat 32 de partide, au pierdut opt în vreme de tot de opt ori au remizat.

Cel dorit cu insistență pe banca ”bianco-nera”, Zinedine Zidane, a evoluat ca jucător pentru Juventus între anii 1996-2001. Totusi, presedintele lui Real Madrid a lăsat să se înțeleagă că ” Zizou va continua” la echipă.

Lasă-ne părerea ta despre acest transfer! Se poate face sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *