Trei partide, cotă 2 – 16.03.2021

Să dublezi banii este ideal la pariurile sportive. De aceea vă propunem zilnic trei partide al căror pronostic, adunat, să vă ofere dublul mizei pariate.

Am ales trei partide din campionate și competiții diferite: Anglia, România și Bulgaria.

Cheltenham – Barrow

Prima partidă pe care o analizăm este din Anglia, League 2 și pune față în față pe Cheltenham, de pe primul loc respectiv Barrow, de pe poziția a 22-a. În mod normal vicoria gazdelor, cotată la 1,90 ar putea însemna ”bani pe jos” dar cum în ligile inferioare engleze totul e posibil, mizăm pe un gol marcat de Cheltenham, pentru o cotă de 1,25.

Universitatea Craiova – UTA

Partida care deschide o nouă etapă în Liga 1, Universitatea Craiova – UTA, ar trebui să nu pună nicio problemă echipei gazdă. Trupa lui Marinos Ouzunidis trebuie să câștige dacă vrea să țină aproape de primele două echipe de pe primul loc. Alegem așadar un rezultat cu dublă șansă, PsF 1, pentru o cotă de 1,35.

Ludogoreț – Lokomotiv Plovdiv

Am analizat această partidă separat și am explicat de ce credem că gazdele vor obține calificarea mai departe. Sperăm să fie un meci bun, în care ”Keșeru și compania” să marcheze cu un gol mai mult decât adversarii. Alegem, așadar, Gazdele merg mai departe, pentru o cotă de 1,35

Cheltenham – Barrow: gazdele marchează – 1,25

Universitatea Craiova – UTA: PsF 1- 1,35

Ludogoreț – Lokomotiv Plovdiv: gazdele merg mai departe- 1,35

Cotă finală: 2,27

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite-ne mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

 

About redactia eurofotbal

View all posts by redactia eurofotbal →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *