”Special România-Macedonia”, Stanciu prim marcator, victorie cu două goluri

România începe o nouă campanie de calificare, pentru Campionatul Mondial din 2022, care se va desfășura în Qatar. Tricolorii antrenați de Mirel Rădoi au astăzi prima partidă, acasă, contra Macedoniei. Oaspeții noștri sunt un adversar dificil, calificat la Turneul Final Euro dar sperăm ca în această seară să plece învinși de pe ” Național Arena”.

Evident, mizăm pe victoria tricolorilor, iar un prim pronostic este PsF 1, pentru o cotă de 1,81. Un pariu mai simplu, gazdele marchează între 1 și 3 goluri, are o cotă de 1,35, dar și o marjă de siguranță destul de ridicată.

Acum însă vă propunem alte două pronosticuri, de data aceasta cu o cotă mai ridicată. Adersarul nu este unul de nebătut, iar pronosticul nostru îndrăzneț este ”1 și 2 +”, pentru o cotă de 2,71 sau ‘1 și 3 +, pentru 4,55.

În cele din urmă, am ales și un marcator. Mizăm pe Stanciu, marcator în partidă, pentru o cotă de 3 sau, de ce nu, primul marcator, pentru o cotă de 7,5.

Hai România!

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

 

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite un mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

Precizare: eurofotbal.ro nu va pretinde sau oferi vreo sumă de bani pentru predicțiile publicate!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *