”Special 5”, partide de la calificările pentru Mondial, cotă 3

Revenim cu ”Special 5”, format astăzi din cinci partide care se desfășoară în grupele de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. În prima etapă au fost deja surprize (Spania – Grecia 1-1, Franța -Ucraina 1-1, Turcia – Olanda 4-2), sperăm ca astăzi să fie cât mai puține.

Iată predicțiile noastre pentru astăzi:

Cehia – Belgia – ”Over 1,5” – 1,22 / Mizăm pe cel puțin două goluri în această partidă, ami ales că ambele echipe au marcat în primele meciuri (puteți încerca și un clasic ”over 2.5” dar și un ambele marcheaza). Noi alegem insa siguranta.

Olanda – Letonia- ”1 și ov 2,5”- 1, 28 / Indiscutabil gazdele trebuie să câștige și ne aăteptăm să o facă la un mod detașat.

Norvegia – Turcia – ” GM ” – 1,23 / Va fi o partidă interesantă de urmărit, la care nu este de neluat în seamă și un ”Over 2,5”. Noi mizăm însă pe un gol al gazdelor, desttul de bine cotat.

Croația – Cipru – ”1 și ov 1,5”/ 1,20 Ne așteptăm ca trupa lui Zlatko Dalic să nu aibă nicio emoție în fața ciprioților pe care ii băteau ultima oară cu 2-0, acum șapte ani însă.

Rusia – Slovenia – ”GM 1-3” – 1,31/ Gazdele sunt favorite iar noi mizăm pe faptul că vor înscrie între 1 ș 3 goluri, pentru o cotă bine răsplatită.

Cotă finală 3.02

 

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

 

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite un mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

 

Precizare: eurofotbal.ro nu va pretinde sau oferi vreo sumă de bani pentru predicțiile publicate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *