”Special 5”, biletul zilei 21.03.2021

Ieri am ratat ”Special 5” pentru prima oară, după ce Mallorca a remizat alb, acasă, contra Oviedo. Încercăm astăzi să recuperăm și vă propunem un bilet cu cote mai mici dar, credem noi, cu șanse reale de reușită.

Iată predicțiile noastre pentru astăzi:

Celtic – Glasgow Rangers: 0-3 goluri – 1.25/ Derby-ul Scoției s-a încheiat mereu strâns, în ultimii ani și nu credem că astăzi se vor marca mai mul de trei goluri

Club Brugges – Antwerp: gazdele marchează 1-3 goluri – 1,33/ Se întâlnesc echipele de pe locurile 1 si 2 în Belgia, dar gazdele sunt favorite să câștige

FK Sarajevo – Krupa:gazdele marchează 1-3 goluri – 1,44/ Gazdele, de pe primul loc, întâlnesc ultima clasată. Totuși, FK Sarajevo nu le-a marcat niciodată mai mult de 3 goluri oaspeților de astăzi.

Dinamo Zagreb – Gorica: PsF 1 – 1,30/ După ce au eliminat pe Tottenham în Europa League, Dinamo Zagreb se intoarce în campionat, unde noi apreciem că vor trece de cei de la Gorica.

Slavia Praga – Opava: over 2,5- 1.32 /Mizăm pe goluri multe ale liderului din Cehia, mai ales după moralul bun obținut în urma calificării în sferturile Europa League.

Cota finală 4.12

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite un mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

Precizare: eurofotbal.ro nu va pretinde sau oferi vreo sumă de bani pentru predicțiile publicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *