„Special 3” cu meciuri din preliminariile CM 2022

Revenim astăzi cu un bilet din preliminariile Campionatului Mondial – Zona Europa. Am ales trei variante pentru o cotă finală de 4.32.

Iată predicțiile noastre pentru astăzi:

Muntenegru – Norvegia – x2 si peste 1.5 goluri, pentru o cotă de 1.65 – Norvegia nu își poate permite încă o înfrângere, astfel acest meci reprezintă o finala pentru ei, Muntenegru având și un golaveraj foarte bun după primele 2 jocuri, un golaveraj de 4+ pe care Norvegia nu îl putea egala prea curând.

Slovacia – Rusia – 2-4 goluri, la o cotă de 1.64 – Ambele meciuri jucate de rusi în grupa s-au încadrat în intervalul 2-4 reușite în meci. La fel și ultima partida a slovacilor, acasă cu Malta.

Belgia – Belarus – 1 pauza / 1 final si peste 2.5 goluri, cu o cotă de 1.60 – Belgia ar trebui se distreze marți seara cu Belarus și în mod normal nu întâmpină nicio problema. Bielorușii au în acești ani o națională firavă, care este compusă în mare parte din jucători ce joaca în campionatul intern.

 

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

 

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite un mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

 

Precizare: eurofotbal.ro nu va pretinde sau oferi vreo sumă de bani pentru predicțiile publicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *