România United FC, pasiune pentru fotbal și dragoste de țară

România United F.C. este prima echipă formată de către jucători care locuiesc în orașul Reading si imprejurimi, orașul făcând parte din județul Berkshire, situat la 38 de mile vest de Londra.

Reading este un oraș cu specific studențesc, similar Clujului nostru din România, având un potențial fenomenal de dezvoltare pe toate planurile, RUFC având ca ținta sectorul sportiv.

România United FC s-a unit ca rezultat a pasiunii pentru fotbal a românilor din zoă.  Evoluează la un nivel competitiv fiind înscrisă in Liga a III-a de Duminica și având ca scop promovarea în fiecare sezon, ținta fiind cât mai sus, fără limită !

Echipa este rezultatul românilor plecați din tara, fiind formată strict numai din românii autentici care doresc unitate atât în România cât și peste hotare, acesta fiind un mod de a îmbina pasiunea pentru fotbal cât și dragostea de tara, de români, de oameni.

PUBLICITATE – STEFAN VOLOSENIUC, O VOCE INDEPENDENTĂ DIN DIASPORAStefan Voloseniuc

Printre fondatorii echipei se numără Razvan Alin Chiuzbaian și Lucian Ionuț Păduraru.  Gina Loredana Chiuzbaian sustine demersurile echipei pe mai multe planuri, făcând de asemenea parte din comitetul director.

Echipa poate fi găsită pe Facebook la @romaniaunitedfc unde majoritatea meciurilor vor fi difuzate Live si poze vor fi incarcate saptamanal.

Cei de la România Uinted FC  multumesc tuturor pentru suport și ne-au dezvăluit motto-ul lor : “Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *