Real Madrid – Atalanta, totul pe mâna gazdelor

Chiar dacă nu traversează cea mai bună perioadă, Real Madrid nu poate rata calificarea în sferturi. Avantajul de un gol obținut în tur poate fi decisiv astăzi pentru trupa lui Zinedine Zidane, împotriva Atalantei.

Real Madrid este favorită la calificare, în dauna celor de la Atalanta. Rezultatul din tur poate fi considerat ”mincinos”, după ce oaspeții de astăzi  au evoluat mai bine 75 de minute în 10 oameni și au primit gol pe final de partidă.

Chiar și așa, Real Madrid nu are voie să rateze calificarea, având ca variantă înclusiv un egal cu trupa lui Gian Piero Gasperini.

Ultimele apariții ale celor două combatante au însemnat victorii pentru fiecare dintre ele, Real Madrid – Elche 2-1 și Atalanta – Spezia 3-1.

Ca siguranță, vă propunem 1x, cu o cotă de 1,35, pronostic favorabil madrilenilor. Aceeasi cotă este și pentru calificarea gazdelor. Puteți încerca și un ‘‘Over 2,5”, pentru o cotă de 1,60. Vă mai spunem că, din câte am văzut, cel mai pariat rezultat exact pare a fi 2-1, cu o cotă de 8,50.

Real Madrid: Courtois; Varane, Sergio Ramos, Nacho; Vazquez, Valverde, Kroos, Modric, Mendy; Benzema, Rodrygo

Atalanta: Sportiello; Toloi, Romero, Djimsiti; Maehle, De Roon, Pessina, Gosens; Pasalic; Muriel, Zapata.

 

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite-ne mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

 

About redactia eurofotbal

View all posts by redactia eurofotbal →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *