Manchester City – Borussia Monchengladbach, toți banii pe ”Over”

După ce au obținut victoria în deplasare, cu scorul de 2-0, fotbaliștii lui Pep Guardiola joacă fără emoții returul contra Borussiei Monchengladbach. Se întrevede o partidă frumoasă, la care sperăm să își aducă și oaspeții contribuția.

Angrenată în toate competițiile interne, Manchester City are iarăși un an fabulos. Dacă în mare măsură campionatul în Anglia ese aproape rezolvat, lipsește încă faima europeană. De fiecare dată în ultimele 3 sezoane de Champions League, ”ceățenii” nu au reușit să ajungă în finală, fiind eliminați de Liverpool, Tottenham sau Lyon, în diferite faze,

De cealaltă parte, Borussia pare că va trebui să se mulțumească pentru acest sezon de Champions League cu accederea în optimi.Noi sperăm ca oaspeții să părăsească UCL printr-un joc bun.

De aceea, pronosticul principal este un ”Over 2,5”, cotat de casele de pariuri la 1,50. Dacă vreți să optați pentru siguranță, combo-ul ”1 și ov 1,5” oferă o cotă de 1,40.

Manchester City:
Ederson; Walker, Dias, Stones, Zinchenko; Fernandinho, Gundogan, De Bruyne; Mahrez, Jesus, Sterling

Borussia Monchengladbach:
Sommer; Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt; Neuhaus, Zakaria; Hofmann, Stindl, Thuram; Plea

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite-ne mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

 

About redactia eurofotbal

View all posts by redactia eurofotbal →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *