Ludogoreț – Lokomotiv Plovdiv, gazdele merg mai departe sau ambele echipe marchează

Campioana Bulgariei, Ludogoreț, întâlnește în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei pe Lokomotiv Plovdiv. Cele două au jucat recent și în campionat, ”feroviarii” provocându-le lui Keșeru & Co una dintre cele două înfrângeri în acest sezon. A fost 3-2 penttru Lokomotiv, pe teren propriu.

Ludogoreț merge bine în campionat și nu credem că va avea vreo problemă în câșigarea unui nou titlu.  Lokomitov Plovdiv ocupă locul  3 în campionat, dar este deținătoarea ultimelor două cupe ale Bulgariei. A reușit să le ia celor de la Ludogoreț 3 puncte în urmă cu cinci etape de campionat, scor 3-2.

Aparent, mai ales că este o partidă de Cupă, ne putem aștepta la orice rezultat. Pariul nostru principal este însă că gazdele merg mai departe, pentru o cotă de 1.35. Mizăm pe fapul că Ludogoreț nu a pierdut până acum acasă (în competițiile interne) și nu credem să o facă astăzi. Tentant este un ” GG și 3+”, pentru o super-cotă de 2.10.

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite-ne mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

 

 

About redactia eurofotbal

View all posts by redactia eurofotbal →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *