Lorenzo a câștigat duelul fraților Insigne: Benevento – Napoli 1-2

Derby de Campania a opus față în față pe nou-promovata Benevento împotriva lui Napoli. A fost duelul fraților Insigne, Roberto la gazde și Lorenzo la oaspeți. Cei doi au și marcat, însă ultimul a obținut punctele.

Runda a cincea a Serie A a programat un duel interesant între Benevento și Napoli. Oaspeii au câștigat cu 2-1, după ce gazdele au condus la pauză. Frații Insigne, adversari pentru prima dată în viață, și-au trecut numele pe tabela marcatorilor. Roberto a punctat pentru gazde, în minutul 30, scorul la pauză fiind 1-0 pentru Benevento.

Întorși de la cabine, napolitanii egalează repede, dar reușita lui Lorenzo Insigne este anulată pentru o poziție afară din joc. Totuși, acesta marchează în minutul 60, iar Napoli egalează situația pe tabela de marcaj. Șapte minute mai târziu, Petagna înscrie pentru 2-1, scor cu care se termină disputa.

În alte două partide disputate astăzi, Parma și Spezia au terminat la egalitate, 2-2, în vreme ce Cagliari, cu Răzvan Marin 88 de minute în teren, a trecut cu 4-2 de Crotone. Primele cinci goluri ale partidei au fost marcate până la pauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *