Lens, surpriza plăcută a începutului de campionat în Ligue 1

Nicio echipă nu mai are maximum de puncte în Ligue 1, după disputarea celea de-a patra etape din noul sezon. St. Ettiene a condus cu 2-0 la Nantes, dar a fost egalată spre finalul partidei. Nou-promovata Lens este pe loc european în acest moment, fiind, cu siguranță, surpriza plăcută a începutului de campionat.

Etapa a debutat vineri seară cu un rezultat interesant, 0-0, între Lyon și Nimes. Sâmbătă, nou-promovata Lens a dispus cu 2-1 de Bordeaux și ocupă poziția a patra, cu 9 puncte, trei victorii consecutive în ultimele patru partide (printre ”victime” numărându-se și PSG). Rennes a obținut o victorie importanta acasă, împotriva Monaco, 2-1.

PSG pare să fi trecut de problemele cauzate de coronavirus, mulți dintre jucători începând să se reîntoarcă la echipă. Ieri, a lipsit ”trioul” de supendați din partida contra Olympque Marseille, dar chiar și așa PSG s-a impus în deplsarea de la Nice, 3-0. Golurile au fost reușite de Mbappe, Di Maria și Marquinhos. Campionii se află momentan pe poziția a opta.

Strasbourg învinge la limită pe 1-0, iar Montpellier trece de Angers cu 4-1. Metz-Reims se termină 2-1, iar Brest -Lorient 3-2. St Ettiene a facău primul pas greșit ieri, la Nantes, gazdele reușind să obțină un punct, după ce fuseseră conduse cu 2-0. S-a terminat 2-2, iar St Ettiene nu reușeste să treacă în palmares a patra victorie.

În fine, runda se închide cu egalul 1-1, între Olympique Marseille și Lille, două puncte prețioase pierdute de ”OM” acasă.  De remarcat jocul bun al celor de la Lens, care , din postura de nou-promovată, au un bun start de campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *