Juventus face încă un pas greșit acasă, doar 1-1 cu Verona

Echipa campioană a Italiei, Juventus, a obținut doar un rezultat de egalitate, 1-1, împotriva celor de la Verona. Trupa lui Pirlo este la al doilea egal consecutiv, după 1-1 la ”lanterna roșie”, Crotone. Cel mai probabil, se simte lipsa starului portughez Cristiano Ronaldo.

Hellas Verona s-a demonstrat un adversar dificil, chiar și pentru campioana Juventus. În fiecare partidă de până acum, oaspeții de aseară nu au primit mai mult de un gol. Mai mult decât atât, cei de la Verona au marcat în minutul  60 al partidei, sperând poate chiar la mai mult decât un punct.

Totuși, în minutul 78, Kulusevski reușește să stabilească egalitatea, marcând printr-un șut plasat din interiorul careului. Juventus este la un pas să dea lovitura în prelungiri, dar portarul oaspeților, Silvestri, are o intervenție magistrală în fața lui Quadrado, în minutul 90 + 4.

S-a terminat 1-1 și, după cinci etape de campionat, Juventus  ocupă locul cinci în clasament. Miercuri, ”Bătrâna Dooamnă” primește vizita Barcelonei iar duminica viitoare se deplasează la nou promovata Spezia.

În alte partide disputate ieri s-au înregistrat următoarele rezultate: Cagliari – Crotone  4-2, Benevento – Napoli 1-2, Parma – Spezia 2-2, Fiorentina – Udinese 3-2.  Astăzi se joacă AC Milan – AS Roma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *