Juventus, debut perfect în noul sezon. Astăzi se joacă Milan – Bologna

Sâmbătă și duminică s-au disputat primele partide din runda inaugurală a noului sezon de Serie A. Campioana Juventus a trecut la pas de Samdoria. Napoli a luat trei puncte în deplasarea de la Parma, în vreme ce Roma a scos doar un ”egal alb” la Verona. Astăzi se joacă AC Milan – Bologna.

Runda a fost deschisă cu ”victoria scurtă” a Fiorentinei, 1-0 împotriva lui Torino. Două ore mai târziu, Verona și Roma au încheiat la egalitate, 0-0, a doua partidă a zilei.

Dumincă, Napoli și-a respectat blazonul de favorită și a câștigat, 2-0, la Parma, golurile fiind înscrise de Mertens și Insigne. Geno a dispus de Crotone cu 4-1, la echipa oaspete Denis Drăguș evoluând pe finalul întâlnirii. Sassuolo și Cagliari au terminat la egalitate, 1-1, cu Chiricheș integralist la gazde și Răzvan Marin titular înlocuit în minutul 76 la Cagliari.

Campioana Juventus, sub conducerea lui Andrea Pirlo, a dispus cu 3-0 de Sampdoria. Golurile ”alb-negrilor” au fost înscrise Kulusevski, întors în vară de la Parma, Bonucci și, în cele din urmă, Cristiană Ronaldo.

De remarcat faptul că pe toate stadioanele din Italia s-a jucat cu un număr redus de spectatori în tribune.  Astăzi se dispută Milan – Bologna.

Etapa a doua, programată la sfârșitul acestei săptămâni, ne propune deja dueluri atractive, capul de afiș fiind AS Roma – Juventus, în 27 septembrie, ora 21.45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *