Jadon Sancho rămâne jucătorul Borussiei Dortmund

Telenovela transferului lui Jadon Sancho a luat sfârșit. Deși s-a vorbit intens despre interesul celor de la Manchester United, jucătorul britanic de 20 de ani rămâne în Bundesliga.

Directorul sportiv al Borussiei Dortmund a anunțat că Jadon Sancho rămâne jucătorul lor. ” Decizia este finală. Va juca cu noi și în sezonul următor. ”, a declarat Marc Zorc.

Cei de la Manchester au anunțat inclusiv în ultimele ore că Sancho va semna pentru gruparea de pe ”Old Trafford”, dar într-un final transferul mult anunțat nu s-a mai făcut. 108 milioane de lire sterline se pare că este suma pe care o aveau pregătită cei de la United pentru serviciile lui Sancho. Pe fir s-a aflat și campioana Italiei, Juventus.  Marc Zorc a anunțat că Sancho a semnat pentru un nou contract, valabil până în 2023.

Jadon Sancho a început fotbalul la academiile lui Watford, în 2007, unde joacă pentru opt ani. În 2015 se transferă la Manchester City, de unde este cumpărat, doi ani mai târziu, cu opt milioane de euro de către cei de la Borussia Dortmund. În 2018 își face debutul la națională, fiind primul jucător născut în 2000 care joacă la echipa mare. Are deja două goluri marcate în tricoul ”Angliei”, în victoria contra lui Kosovo. În schimb, pentru actuala echipă de club, a marcat de 30 de ori, în 78 de partide.

Vrei să fii antrenor ? Fă-ți echipă în Liga ”eurofotbal.ro”. Dă click  pe roșu si înscrie-te acum!

Dă-ne LIKE pe Facebook, pentru alte știri din fotbalul european!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *