Imaginea zilei în Anglia: un suporter își urmărește echipa de pe o scară

Sâmbătă s-a desfășurat prima etapă de campionat în League One, a treia ligă valorică în Anglia. O imagine cât 1000 de cuvinte a fost surprinsă la partida Crewe-Charlton. Doi suporteri ai echipei Crewe, suprinși la porțile ”Alexandra Stadium”. Unul dintre ei își urmărește favoriții de pe o scară, în timp ce al doilea încearcă să vadă partida printre ușile de la intrarea în arena de joc.

Fotbalul britanic se joacă în continuare cu porțile închise, din cauza pandemie de coronavirus. Asta nu i-a împiedicat pe doi suporteri ai echipei Crewe Alexandra FC să își urmărească și încurajeze favoriții într-un mod inedit. Vorbim, după poză, de doi bărbați trecuți bine de vârsta a doua, probabil genul de suporter care nu ar rata nicio partidâ a echipei locale.

Unul dintre ei urmărește meciul de pe o scară, în vreme ce al doilea încearcă să găsească un culoar bun de vizionare prin ușile de la intrarea în arena sportivă.

Chiar dacă echipa locală a pierdut cu 2-0, în fața celor de la Charlton, cei doi suporteri ”și-au făcut datoria”, până la ultimul fluier al arbitrului.

Crewe Alexandra FC a fost fondată la sfârșitul  secolului al 19-lea. Unii spun că ar purta numele unei prințese din Danemarca, Alexandra, care ar fi locuit în Crewe. Altă variantă ar fi că echipa a fost fondată într-un local care purta acest nume. Suporterii celor de la Crewe Alexandra FC sunt denumiți și ” feroviari”, datorită faptului că în oraș a existat o puternică industrie de resort.

Dă-ne LIKE pe Facebook, pentru alte știri din fotbalul european!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *