Fotbal spectacol la Arad, ieșenii au plecat cu toate punctele. Dinamo, prima victorie în noua ”eră” Contra

O nouă etapă din Liga 1 s-a consumat în acest weekend. Am ajuns la etapa a patra , una cu multe goluri, cu răsturnări de scor și reușite demne de campionatele puternice ale Europei.

Runda a început vineri la Ploiești acolo unde ”gazdele de ocazie” de la Chindia au cedat. scor 1-3, în fața sibienilor de la Hermanstadt . Seara a adus o confruntare cu accent de derby, cel puțin pe hârtie . La Giurgiu , Astra a primit vizita campioanei CFR. A fost oarecum o victorie scontată a clujenilor, scor 0-2 . De aici extragem unul dintre cele mai ciudate autogoluri văzute pe stadioanele din România, care îi aparține astralului Crepulja .

Ziua de sâmbătă a adus alte două partide. Mai întâi. la Sfântu Gheorghe gazdele de la Sepsi au remizat 1-1 cu Viitorul, iar mai apoi în Bănie, CSU Craiova s-a impus la limită în fața unei echipe a FC Voluntari extrem de arțăgoase și greu de bătut.

Duminică a fost ziua cu cele mai multe meciuri. Nu mai putin de trei partide s-au disputat. Pentru început FC Botoșani și Academica Clinceni au remizat alb, 0-0 . Puțin mai târziu am avut parte de un meci cu adevărat spectaculos. Pe noua Arenă arădeană Uta și Poli Iași au oferit un meci atractiv, cu goluri spectaculoase și răsturnări de scor neașteptate. S-a terminat 2 la 3. ”oaspeții” lui Pancu obținând o victorie prețioasă pe teren străin.

În final FCSB mutată temporar la Giurgiu a învins la scor de neprezentare nou-promovata FC Argeș. A fost un recital al lui Dennis Man care a marcat de trei ori ajungând la 7 goluri în ultimele 3 jocuri pentru FCSB.

În fine, Dinamo a reușit să câștige prima partidă în campionat, 3-1 la Gaz Metan Mediaș și urcă spre partea superioară a clasamentului. CS Universitatea Craiova este lider autoritar, cu cinci victorii din cinci partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *