Duelul românilor în Europa League : Hagi marchează – cotă 5, Stanciu marchează – cotă 6

Rangers – Slavia Praga este duelul românilor în Europa League. În urmă cu o săptămână s-a terminat 1-1, Nicușor Stanciu fiind primul marcator in meci. Înscrie vreunul dintre români în această seară?

Un gol marcat de Ianis Hagi, oricând în partidă, vă multiplică banii de 5 ori. Dacă, în schimb, va marca Nicușor Stanciu, cota este de 6.  În situația în care unul dintre cei doi ar marca primul, ați avea cote de 8,5 respectiv 11.

Noi am pregătit o selecție de trei marcatori, nealegând însă pe niciunul dintre conaționalii  noștri.

Aubameyang marchează – cotă 2,50: dacă va reuși să înscrie în această seară, vârful lui Arsenal poate egala un record al lui Van Persie, din 2009, care a marcat în patru meciuri europene consecutive desfășurate acasă.

Morelos marchează – 3,40: atacantul lui Rangers a înscris câte un gol în patru din ultimele cinci partide în care a evolua. În fapt, chiar împoriva cehilor nu a reușit să înscrie columbianul.

Kessie marchează – 5.00: mijlocașul lui AC Milan a marcat, în general, de la puncul cu var și are 9 reușite în acest sezon. Nu este încă sigură titularizarea lui Ibrahimovic, așadar nu avem o cotă pentru un gol al acestuia și alegem deci, Kessie marchează.

Cotă totală a biletului ese de 42,50. Evident, este important ca cei trei marcatori aleși de noi să fie titulari.

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite un mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

Precizare: eurofotbal.ro nu va pretinde sau oferi vreo sumă de bani pentru predicțiile publicate!

About redactia eurofotbal

View all posts by redactia eurofotbal →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *