Diogo Jota marchează împotriva fostei echipe, ce cotă bună!

”Premier League” ne propune astăzi un duel interesant, Wolverhampton – Liverpool, partidă contând pentru etapa a 28-a. Echipa campioană este încă ”în derivă” în competiția internă. Liverpool tocmai ce a pierdut în ultima etapă acasă, cu Fulham. Nici gazdele nu au un sezon strălucit, astfel că anticipăm o luptă strânsă.

Partida tur a fost câștigată de cei de la Liverpool fără drept de apel, scor 4-0. Ultima deplasare pe Molineux Stadium a fostt câștigată to de Liverpool, scor 1-2.

În lipsa lui Firmino, Jurgen Klopp îl va titulariza de Diogo Jota, fotbalist cumpărat chiar de la Wolverhampton. Casele de pariuri oferă o cotă de 2.10 pentru un gol al portughezului împotriva fostei sale formații.

Un pronostic îndrăzneț este faptul că una dintre echipe nu va marca, cotat cu 1.80. Noi mizăm, de asemenea, pe faptul că se vor înscrie puține goluri, astfel că punctăm pe un Multigoal 2-3 – cotă de 2.05

Wolverhampton: Patricio; Dendoncker, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Moutinho, Jonny; Neto, Silva, Traore.
Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Thiago, Fabinho, Wijnaldum; Salah, Jota, Mane.

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite-ne mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm biletul!

About redactia eurofotbal

View all posts by redactia eurofotbal →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *