CSKA Sofia – Ludogorets 2-2, remiză echitabilă, atmosferă incendiară în tribune

Duelul dintre CSKA Sofia și Ludogorets s-a încheiat indecis, 2-2. Cele două echipe luptă aproape an de an pentru câștigarea titlului, însă în ultimele noup sezoane am avut o singură campioană: oaspeții.

Campionii ”en-titre” au condus la pauză, scor 1-0, prin reușita lui Santana. Gazdele întorc însă rezultatul în a doua repriză, în doar trei minute, prin Keita (72′) și Sankhare (75).

Tribunele stadionului ” Bălgarska Armija” unde s-a disputat partida ”au luat foc” la figurat, dar și la propriu, zeci de torțe fiind aprinse de suporterii cărora li s-a permis accesul în incinta (30 la sută din capacitate). Totuși, Higinio egalează pentru oaspeți, în minutul84, iar sărbătoarea unei victorii a fost amânată.

De remarcat faptul că ultimele șase întâlniri dintre cele două s-au încheiat de fiecare dată la egalitate. La oaspeți, trioul românesc compus din Moți, Grigore și Keșeru a evoluat pe teren din primul minut. Doar Keșeru a fost înlocuit, în minutul 72, de Higinio.

După disputarea a șase etape, Ludogorets se află pe poziția a II-a a clasamentului, cu 13 puncte, urmați de CSKA Sofia, cu 12. Lider este Beroe, cu 14 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *