AC Milan – Manchester Utd, 1-2 scor exact?

Una dintre cele mai atractive partide din aceasă seară se joacă în Italia, pe San Siro. AC Milan întâlnește pe Manchester Utd, favorită la câștigarea trofeului. Casele de pariuri acordă o șansă în plus britanicilor, la calificare, dar este cert că partida începe de la 1-1, scorul înregistra în tur, pe ”Old Trafford”. În prisma acestui rezulttat, lui AC Milan i-ar ajunge și o remiza albă.

Cu siguranță, ambele echipe marchează ar putea fi un pronostic la îndemână. Adversarii s-au cunoscut deja în urmă cu o săptămână, astfel că nu va mai fi loc de tatonare, sperăm noi, ci de fotbal pe goluri. 1,30 este cota pentru ”over 1.5”, o cotă care, combinată cu altele, poate fi prezentă pe orice bilet.  Pentru ambele echipe marchează avem în schimb 1,75, din nou o cotă pe care puteți să o luați în considerare.

Ca și scor exact, am văzut mai multe predicții cu 1-2, victorie Manchester Utd, cotă 9.50.

Vizavi de formațiile probabile de mai jos, am putea avea o surpriză prin titularizarea lui Ibrahimovic, lucru care ar putea schimba situația în teren.

AC Milan: Donnarumma: Calabria, Tomori, Kjaer, Hernandez; Kessie, Meite; Saelemaekers, Calhanoglu, Krunic; Rebic

Manchester United:Henderson; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelof, Telles; Fred, McTominay; James, Fernandes, Rashford; Greenwood

 

Vă dorim succes și nu uitați să pariați responsabil!

Ai un pont pentru ziua următoare? Ai câștigat un bilet interesant? Trimite un mail la info@eurofotbal.ro și îți publicăm pontul sau biletul!

Precizare: eurofotbal.ro nu va pretinde sau oferi vreo sumă de bani pentru predicțiile publicate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *